Pc reparatie Rotterdam

Professioneel

Ervaren

Computerhulp aan huis

Een pc reparatie kan het team van BNA Computer Systems in Rotterdam op verschillende manieren uitvoeren. Bij de ene laptop zijn we klaar door enkel antivirussoftware te installeren. Bij de andere zijn we net even wat langer bezig omdat we het moederbord moeten vervangen of het laptopscherm moeten repareren. Daarom zien we u en uw pc het liefste in onze winkel in Rotterdam verschijnen, om zodoende te bekijken wat voor pc reparatie en bij u noodzakelijk is.

Uw pc reparatie wordt zorgvuldig uitgevoerd in Rotterdam

Een computer is een complex apparaat. Met meer dan twintig jaar ervaring weten wij als geen ander hoe gevarieerd reparaties zijn. Om uw reparatie zorgvuldig en professioneel uit te voeren, komen we bij u langs, u bij ons of we werken op afstand als u beschikt over een werkende internetverbinding. Wat de beste oplossing voor u is, is natuurlijk afhankelijk van het soort reparatie dat moet worden uitgevoerd.

Bezoek de winkel zes dagen per week

Gaat uw voorkeur uit naar persoonlijk contact? Dan zien wij u graag van maandag tot een met zaterdag op kantoortijden verschijnen in de winkel. Wij kijken in de winkel in Rotterdam zorgvuldig naar uw pc en bieden advies op maat over wat voor reparatie voor uw computer noodzakelijk is. Vragen? U bereikt ons telefonisch via (010) 292 75 76.

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u ook TV, Audio en huishoudelijk apparatuur laten repareren

Kom vooral een keer langs
×
Whatsapp naar 06-85853765