Computerhulp Rotterdam

Professioneel

Ervaren

Computerhulp aan huis

Of u nu een computerhulp aan huis of op afstand zoekt in Rotterdam, het team van BNA Computer Systems repareert computers voor zowel particulieren als bedrijven. Met meer dan twintig jaar ervaring helpen wij u snel, efficiënt én voor een vast tarief. Schakelt u ons binnenkort in als computerhulp aan huis of op afstand in Rotterdam?

Uw storingen worden direct verholpen met een computerhulp aan huis in Rotterdam

Van kleine tot aan grote storingen en voor een of meerdere computers: wij komen graag bij u aan huis of op kantoor langs om uw storingen direct te verhelpen. Naast voor het verhelpen van storingen kunt u ons ook inschakelen voor onder andere:

  • De herinstallatie van uw besturingssysteem
  • Het maken van een back-up voor uw (zakelijke) bestanden
  • Het verbeteren van traag internet
  • Een preventieservicebeurt van uw systeem

Met een werkende internetverbinding zijn wij ook úw computerhulp op afstand

Gaat uw voorkeur uit naar online contact? Geen probleem! Als u beschikt over een werkende internetverbinding en ons programma gebruikt, verschaft u ons een tijdelijke beveiligde verbinding. Hierdoor kunnen onze experts direct met u meekijken en de problemen op uw computer verhelpen. Zijn de problemen verholpen? Dan wordt de beveiligde verbinding verbroken en hebben wij geen toegang meer tot uw computer.

Bekijk onze tarieven online

Bent u benieuwd wat een computerhulp aan huis in Rotterdam u kost? Bekijk in dat geval online onze vaste, lage tarieven die wij in Rotterdam hanteren. Voor meer informatie over onze diensten aan huis of op afstand staan we u graag telefonisch te woord via (010) 292 75 76.

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u ook TV, Audio en huishoudelijk apparatuur laten repareren

Kom vooral een keer langs
×
Whatsapp naar 06-85853765