Computer repair Rotterdam

Professioneel

Ervaren

Computerhulp aan huis

Een computer repair wilt u niet alleen snel uit laten voeren in Rotterdam. De reparatie moet natuurlijk ook zorgvuldig en professioneel worden gedaan. Het team van BNA Computer Systems is sinds 1997 een begrip voor al uw computerwensen en voor computerreparatie in Rotterdam. Loopt u binnenkort eens binnen? Dan bekijken we samen naar de aard van het probleem en hoe we de computer repair in Rotterdam het beste uit kunnen voeren.

Met een computer repair uit Rotterdam gaat uw pc weer jarenlang mee

Door jarenlang gebruik heeft u flink wat geheugen en honderden documenten op uw computer opgeslagen. U wilt deze bestanden natuurlijk niet verliezen. En wanneer het tijd is voor een nieuw computer, wilt u niet tal van winkels in Rotterdam afgaan, op zoek naar die ene computer die even fijn werkt als uw eigen computer. Daarom gaan wij graag voor u aan de slag met uw computer repair in Rotterdam. Komt u binnenkort even langs in de winkel?

Kies voor een computerreparatie in de winkel, bij u thuis in Rotterdam of op afstand

Niet alleen kunnen wij computerreparaties uitvoeren in de winkel in Rotterdam. Wij zijn u ook graag van dienst bij u thuis of online op afstand, als het om bijvoorbeeld de volgende reparaties gaat:

  • U wilt uw computer laten versnellen
  • De (nieuwe) e-mail moet worden ingesteld
  • Uw computer moet virusvrij worden gemaakt
  • Spyware of andere ongewenste software moet worden verwijderd

Wanneer wilt u een reparatie uit laten voeren?

Is uw computer afgelopen weekend kapotgegaan en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren? Wilt u graag dat wij maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks uw computer een opfrisbeurt geven? Of heeft u ander wensen? Laat het weten door te bellen naar (010) 292 75 76. Wij zorgen ervoor dat uw computerreparatie vakkundig en snel in Rotterdam wordt uitgevoerd.

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u ook TV, Audio en huishoudelijk apparatuur laten repareren

Kom vooral een keer langs
×
Whatsapp naar 06-85853765